تحلیلی بر جلسات اصولگرایان بویراحمد و دنا/زمزمه شکست سوم و تشدید اختلافات اصولگرایان/شانس بیشتر روشنفکر برای پیروزی در انتخابات
تحلیلی بر جلسات اصولگرایان بویراحمد و دنا/زمزمه شکست سوم و تشدید اختلافات اصولگرایان/شانس بیشتر روشنفکر برای پیروزی در انتخابات

به گزارش پایگاه خبری فریاد جنوب؛ابراهیم شجاعی پور از فعالین سیاسی و فرهنگی استان با ارسال نوشته ای به پایگاه خبری از جلسات برگزار شده برای معرفی خروجی اصولگرایان‌بویراحمد و دنا انتقاد کرد. سئوال این است که آیا جبهه اصولگرایان به معنای واقعی یک جبهه ی متحد وارد کار و زار انتخابات اسفند 98 خواهند […]

به گزارش پایگاه خبری فریاد جنوب؛ابراهیم شجاعی پور از فعالین سیاسی و فرهنگی استان با ارسال نوشته ای به پایگاه خبری از جلسات برگزار شده برای معرفی خروجی اصولگرایان‌بویراحمد و دنا انتقاد کرد.

سئوال این است که آیا جبهه اصولگرایان به معنای واقعی یک جبهه ی متحد وارد کار و زار انتخابات اسفند 98 خواهند شد؟

چیزی که تاکنون عیان است  تکلیف  انتخاب کاندیدای واحد اصولگرایان بعد از گذشت سه سال و اندی از شکست هدایت خواه به عنوان خروجی اصولگرایان در دوره قبل هنوز در هاله ای از ابهام می باشد ولی پاره از اوقات طی جلساتی که گروهی از اصولگرایان دور هم گرد می آیند و طبق نقل قول هایی شنیده می شود ایده ای  مبنی بر گذر از هدایت خواه و طرح شخص ثالثی غیر از روشنفکر در حال شکل گیری می باشد که این برآیند در این مقطع زمانی می تواند دلایل و مقتضیاتی داشته باشد که بطور مجمل اشاره می شود:

ابتدا باید پرسید که چه کسانی در این جلسات اخیر نشست  پیدا کرده اند؟اصول و مبنای انتخاب افراد حاضر در این گونه جلسات بر حسب چه معیار و شاخصی است؟شنیده ها حاکی از آن است که جلسات اخیر با حضور  18 نفر یا کمی بیشتر از 18 نفر از اصولگرایان دنا و بویراحمد رسمیت پیدا کرده است؟آیا واقعا معقول و منطقی است که برای جریان و جبهه ای که می خواهد شخصی را روانه مجلس کند که به قول خودشان از دغدغه ها و درد های مقام معظم رهبری کم کنند و به نوعی جبران مافات کنند باید این گونه سطحی، انحصاری و با چنین کیفیت و کمیتی تصمیم گیری کنند ؟ اصولا چه کسی یا کسانی گفته اند که تصمیم گیرنده و خط دهنده ی چند ده هزار اصولگرای دنا و بویراحمد جلسه ای 18 نفره باشد!؟ آیا حضور این تعداد افراد در این گونه جلسات مبنی بر برگزاری انتخابات درون جریانی و درون حزبی بوده است بوده است یا خیر ؟چه منطق و استدلالی می پذیرد و یا پذیرفته است که این چند ده هزار عقبه خواص و عوام اصولگرا باید محکوم به پذیرش تراوشات اذهان این 18 نفر باشد؟کدام سند و مدرکی در دست دارید که نشانگرآن است که این مجمع 18 نفره حلقه دوستان! فصل الخطاب همه چیز و همه جا باشند؟آیا بنظر نمی رسد مبنای این گونه جلسات خودرایی ، منفعت طلبی و انحصارگرایی، خود را همه کاره دانستن باشد؟(اما از طرفی هم شاید دیگر وقت منفعت بردن عده ای انحصارگرا از استاندار شدن، فرماندار شدن ،مدیرکل شدن، سناتور شدن، معاون وزیر شدن و امتیاز دادن به عده ای خاص به سر آمده باشد…)اما چرا این حلقه دوستان!  دنبال به حاشیه راندن این جریان است؟چرا دوباره این جریان را به ورطه شکست می برند؟آیا تلخی شکست دور گذشته این جریان به مذاق گروهی خوش آمده است!!؟نمی توان گفت این جریان بلکه باید گفت حلقه کوچک دوستان!!

باید پذیرفت که دیگر دود از کنده بلند نخواهد شد!! و طبق فرمایشات و منویات رهبر معظم  انقلاب باید به دنبال جوان گرایی و نو بودن می بود…اگر حلقه دوستان! واقعا دلسوز این جریان و عقبه آن هستند چرا به دنبال تشتت افکار عمومی و به دنبال اهرم فشار علیه برخی از دوستان خود می باشند.چه دلیلی بجز غرض ورزی و فتنه انگیزی در این مورد هست که حلقه دوستان! به دنبال علم کردن شخص ثالثی به غیر از هدایت خواه و روشنفکر می باشند؟؟آیا شکست سومی در انتظار خروجی حلقه دوستان می باشد؟آیا این همان حربه مطرح ساختن نیکبخت با اهداف خاص در دور گذشته نیست؟؟؟آیا روشنفکر را جز اغیار می دانند؟

البته اسرار ازل را نه تو دانی و نه من/وین حل معما نه تو خوانی و نه من /هست پس پرده گفتگوی من تو /گر پرده ور افتد نه تو مانی و نه من

چرا روشنفکر را که با کمترین زمان تبلیغات وارد رقابت انتخابات گذشته شد و پدیده انتخابات لقب گرفت! و عقبه حدود 40000 رایی به منصه ظهور گذاشت را مورد اجماع قرار نمی دهند؟دیگر اصولگرایی باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا به مذاق حلقه دوستان خوش آید؟آیا ارزشی و انقلابی بودن،رزمنده بودن،برادر شهید بودن،علمی بودن،ولایی بودن و…کافی نیست؟اگر دارای ویژگی هایی غیر از این هست به صراحت اعلام کنید…آیا حلقه دوستان! نمیخواهند قبول کنند با کمی التفات به سیر نزولی و ریزشی آرا هدایت خواه (حتی با وجود مطرح کردن چهره جدید به غیر از روشنفکر) در ادوار گذشته از 80000 در دور اول تا آرا 40000 نفری در دور قبل می توان پیش بینی کرد حضور کاندیدای این جریان( به غیر از روشنفکر )بلاشک توام با شکستی سه باره خواهد بود. مع الوصف هر گزینه ای بجز روشنفکر، تکرار تلخ نتیجه ی ادوار گذشته را برای اصولگرایان به ارمغان خواهد آورد!!!

بهرحال حلقه دوستان! به دنبال انشقاق جریان نباشند چرا که با مطرح نمودن افرادی که از مقبولیت و محبوبیت مردمی کمتری برخوردار هستند حتی اگر   از نزدیکان سرشناس حلقه دوستان هم باشد هیچ گونه خللی در روند رو به رشد و رویشی جذب آرا روشنفکر وارد نخواهد نشد.

ورود هیچ شخص یا اشخاصی به عنوان کاندیدای این جریان (در صورت عدم اجماع بر حضور روشنفکر ) نمی تواند مانع نیل جریان ندای وحدت مردم دنا و بویر احمد به اهداف خود شود. و اما گاها عده ای مطرح می کنند که آرا روشنفکر آرا بر گرفته از قوم و قبیله اش است که در پاسخ باید گفت که آیا می توان گفت کاندیدا و نمایندگان منتخب ادوار گذشته از حمایت قاطع اقوام و خویشان خود بی بهره بوده اند!؟؟ قطعا جواب منفی است .پس حکما اقوام و اقارب هر فردی که شایستگی آن را داشته باشد مورد وثوق و حمایت مردم دیارش خواهد بود (روشنفکر هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود).اگر غیر از این باشد قطعا باید به شایستگی آن فرد کاندیدا شک کرد و هر چند که منظور نظر قیاس نیست بلکه در باب اهمیت شورا،مشورت و ذکر ریشه تاریخی هم که باشد لازم به یادآوری است که حضرت رسول اکرم(ص)برای تبلیغ اسلام از ابتدا با دعوت از خویشاوندان و اقارب خود شروع فرمودند چرا که حضرت رسول ابتدا حمایت اقوام و خویشاوندان خود را ضروری می دانست و بعد از آن شروع به تبلیغ علنی و عمومی کرد.پس در همین راستا یک کاندیدا هم باید در میان اقوام و خویشاوندان خود مورد حمایت و پشتیبانی باشد که در واقع نقطه قوت و امتیاز یک کاندیدا محسوب می شود نه نقطه ضعف …و قطعا این مهم مویدی است که دیگران زودتر آن شخص را  بپذیرند و مورد حمایت قرار دهند.

در پایان به نظر می رسد که روشنفکر توانسته تصمیمات  حلقه دوستان! را به چالش بکشد و آنها را به کنش ها و واکنش هایی به مساوات خود زنی وادار   کند!!!

*خمیر مایه دکان شیشه گر  سنگ است  /عدو سبب خیر شود اگر خدا خواهد*

 

*ابراهیم شجاعی پور*