مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا خبر داد بازید کارشناسان از پیتزافروشی‌ها شهرستان دنا برای جلوگیری از فروش قارچ‌های کوهی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا گفت: کارشناسان بهداشت محیط با بازدید از پیتزافروشان و مغازه‌های خواربار‌فروشی از فروش قارچ‌های محلی و کوهی و فله‌ای جلوگیری کنند تا مردم برای تامین سلامتی […]

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا خبر داد

بازید کارشناسان از پیتزافروشی‌ها شهرستان دنا برای جلوگیری از فروش قارچ‌های کوهی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا گفت: کارشناسان بهداشت محیط با بازدید از پیتزافروشان و مغازه‌های خواربار‌فروشی از فروش قارچ‌های محلی و کوهی و فله‌ای جلوگیری کنند تا مردم برای تامین سلامتی خود از قارچ‌های بسته‌ای و دارای مارک بهداشتی استفاده کنند.

به گزارش فریاد جنوب از یاسوج، به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دنا؛ غلام‌حسن آراسته اظهار کرد:  با توجه به شرایط خاص آب و هوایی و بارندگی‌های اخیر امسال، شرایط محیطی مانند نور و دمای هوا، رویش و تکثیر قارچ‌های سمی افزایش و باعث شد افراد علاقمند به چیدن و مصرف قارچ از دل طبیعت که در خصوص عوارض مسمومیت‌ها اطلاعی ندارند، مسموم شوند.

آراسته ضمن توصیه به کسانی که در طبیعت اقدام به چیدن قارچ وحشی می‌کنند گفت: در صورت عدم شناخت قارچ‌ها از دست زدن به آنها در طبیعت خودداری کنید زیرا برخی از قارچ‌ها می‌توانند از راه تماس با پوست به افراد آسیب برسانند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دنا همچنین با تأکید بر این‌که همه انواع قارچ‌ها، خوراکی نیستند و برخی سمی و خطرناک هستند، افزود: مقداری از قارچ‌های سمی می‌تواند برخی از اعضای بدن را از کار انداخته و همچنین در برخی موارد نیز منجر به فوت اشخاص شود.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان بهداشت محیط با بازدید از پیتزافروشان و مغازه‌های خواربار‌فروشی از فروش قارچ‌های محلی و کوهی و فله‌ای جلوگیری کنند تا مردم برای تامین سلامتی خود از قارچ‌های بسته‌ای و دارای مارک بهداشتی استفاده کنند./خبرگزاری فارس