آغاز طرح تشدید نظارت‌ نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی
آغاز طرح تشدید نظارت‌ نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: در این طرح با متخلفین بهداشتی برخورد جدی می‌شود که از همه شهروندان نیز درخواست می‌کنیم موارد متخلف را با شماره ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان در جریان بگذارند.

یاسوج – مدیرکل دامپزشکی استان از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت‌های نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

به گزارش فریاد جنوب به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبدالله بهمنش ، با بیان جزئیات اجرای این طرح نوروزی ابراز داشت: طرح تشدید نظارت ویژه ایام نوروز از مراکز عرضه کشتارگاه‌ها، مراکز بسته بندی و رستوران‌ها با مشارکت 60 نفر از بازرسین بهداشتی استان در قالب 20 اکیپ ثابت و سیار اجرا می‌شود.

وی با اشاره به مدت زمان اجرای این طرح افزود: این طرح در ایام نوروز از ۲۵ اسفندماه امسال آغاز شده و تا 16 فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: در این طرح با متخلفین بهداشتی برخورد جدی می‌شود که از همه شهروندان نیز درخواست می‌کنیم موارد متخلف را با شماره ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان در جریان بگذارند.

دکتر بهمنش همچنین خاطر نشان کرد: با توجه به نظارت‌های مستمر و دقیق بازرسان اداره کل دامپزشکی ، مردم عزیز و مسافران گرامی با خیال آسوده و آرامش خاطر فرآورده‌های خام مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی که فرآورده عرضه شده در آن مرکز تحت نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی تولید و توزیع شده باشد، تهیه نمایند.

وی با درخواست از مردم گفت: شهروندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با اداره کل دامپزشکی استان و یا در شهرستان‌ها با ادارات دامپزشکی مربوطه تماس بگیرند.

مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد در پایان با تاکید بر عدم خرید مواد پروتئینی بویژه ماهی از دستفروشان و خودروهای دوره گرد با توجه به شیوع کرونا ویروس و آلودگی های ثانویه مواد خام دامی اظهار داشت: تک تک شهروندان به عنوان ناظرین بهداشتی دامپزشکی می‌توانند گزارش‌های خود را به ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها اعلام کنند.

  • نویسنده : میر امید