عملکرد یک ساله شرکت آب منطقه ای کهگیلویه وبویراحمد
عملکرد یک ساله شرکت آب منطقه ای کهگیلویه وبویراحمد
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه یکی دیگر از طرح‌های مهم در استان را پروژه آبرسانی به مناطق باشت، امامزاده جعفر و خان احمد عنوان کرد و گفت: در پروژه خان احمد ایستگاه ثانویه تکمیل شده و اگر مشکل تامین برق برطرف شود تا یکماه آینده تست نهایی می‌شود.

رسول فرهادی مدیرعامل آب منطقه ای استان کهگیلویه وبویراحمد در در آخرین روز سال ۹۹ طی نشست صمیمی با خبرنگاران به ارایه ی گزارش عملکرد سال پرداخت.

به گزارش فریادجنوب؛ درابتدای این نشست ،دکتر سید ناصرالدین بدیسار مدیر دفتر هیئت مدیره شرکت آب منطقه ای استان ،ضمن عرض خیرمقدم به اصحاب رسانه ،مدیر عامل را فردی رسانه ای وپای کار دانست وگفت ،مهندس فرهادی بیشترین وقت خودرا به پیگیر ی امورات اداری ومطالبات به حق هم استانی ها اختصاص دادند وبه صورت مستمر در حال رایزنی و تزریق اعتبار به طرح های این شرکت می باشند (به اعتقاد خبرنگار این پایگاه خبری ،تسلط کامل وی در ارایه گزارش بهترین دلیل بر اثبات این مدعا بود)

در ادامه این نشست رسول فرهادی مدیرعامل آب منطقه ای گفت : علاوه بر تماس ها ومراجعات حضوری اصحاب رسانه، ،در روز خبرنگار( ۱۷مرادماه)گزارش عملکرد این شرکت اطلاع رسانی شد .

فرهادی در صحبت های خود گریزی به سد تنگ سرخ زد و اظهار داشت: میزان پیشرفت فیزیکی سد ۳۵ درصد است و مطالعه فاز دوم آن نیز آغاز شده است.

فرهادی تاکید کرد: سد تنگ سرخ بویراحمد فواید بسیاری از تامین آب بلند مدت آشامیدنی و صنعت شهر یاسوج و روستاهای اطراف آن، بهبود گردشگری و کنترل سیلاب دارد و بهره برداری از آن نقش مهمی در توسعه پایدار استان خواهد داشت.

وی عنوان کرد: به طور یقین اجرای سد تنگ سرخ بویراحمد به نفع مردم استان خواهد بود و منشا تحولاتی در زمینه های اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: باتوجه به جاذبه های توریستی منطقه، احداث این سد می تواند نقش بسزایی در رونق صنعت گردشگری و به تبع آن ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم شهرستان بویراحمد داشته باشد.

وی ادامه داد: تقویت سفره های زیرزمینی استان، ایجاد اشتغال پایدار و ده ها فایده دیگر از منفعت های احداث این سد خواهد بود.

فرهادی افزود: یکی از اصلی ترین دلایل قطعی آب در شهر یاسوج نبود سد در نزدیکی این شهر است و سد تنها ابزاری است که ترسالی و خشکسالی را جبران می کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برخی مطالبات امسال در حوزه سد تنگ سرخ پرداخت شده است و بحث تخصیص ۱۰۰ درصدی این طرح و اعتبارات تملک انجام گرفته است.

وی گفت: بخشی از اعتبارات به صورت نقدی انجام گرفته است و امید است تا پایان سال اعتبارات به طور کامل تخصیص یابد.

در مطالعات اولیه و گزارش‌های رسیده از مشاور طرح، حدود چهار روستا به طور کامل در حوزه دریاچه سد قرار می‌گیرد.

برخی تاسیسات زیربنایی، ساختمان‌های اداری، اورژانس و خانه بهداشت نیز در حوزه دریاچه سد قرار دارد که آب منطقه‌ای و مشاور طرح نیز میزان خسارات تمام آنها را برآورد و در نقشه اجرایی سد لحاظ شده اند.

کسب مجوز تخصیص اعتبار از ظرفیت‌ های ماده ۵۶ قانون الحاقی بودجه برای پروژه مهم سد تنگ سرخ با تلاش آب منطقه ای و تصویب وزارت نیرو و پیگیری مجموعه استانداری و سازمان مدیریت استان از سازمان برنامه و بودجه کشور صورت گرفت.

دولت در دیماه امسال با تامین و پرداخت ۳۶۵ میلیارد تومان اعتبار برای ادامه احداث سد تنگ سرخ موافقت کرده بود

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مهمترین موضوع تامین منابع اعتباری در راستای اجرای طرح ها در سطح استان است که این موضوع در دو بخش مشارکت بخش خصوصی و مشارکت عمومی و خصوصی در قالب تبصره ماده 19 قابل تحقق است

فرهادی خاطرنشان کرد: مطالعات سد سقاوه، آبرسانی به شهرستان لنده و آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه اقدامات موثری صورت گرفته است و مطالعات سد سقاوه صورت گرفته و آبرسانی به باشت و طرح سد آبریز و چهار شهر شهرستان کهگیلویه در حال بررسی هستند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: سد آبریز در حوزه آب و نیروی وزارت نیرو کشور قرار دارد و می‌تواند تحولی در شهرستانهای کهگیلویه، لنده و چرام ایجاد کند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه های مهم شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد سازگاری با کم آبی است که به اتفاق دستگاههای اجرایی نظیر جهاد کشاورزی، میراث، منابع طبیعی و …. طرح سد آبریز در دستور کار قرار گرفته‌است.

فرهادی افزود: سد آبریز ردیف اجرایی دارد و انتظار داریم مطالعات این طرح تا پایان فروردین سال آینده به پایان برسد و اجرای آن آغاز شود.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه یکی دیگر از طرح‌های مهم در استان را پروژه آبرسانی به مناطق باشت، امامزاده جعفر و خان احمد عنوان کرد و گفت: در پروژه خان احمد ایستگاه ثانویه تکمیل شده و اگر مشکل تامین برق برطرف شود تا یکماه آینده تست نهایی می‌شود.

وی افزود: این طرح از طرح‌های جهش تولید است و قرار بود که 29 میلیارد تومان از این محل اعتبارات پروژه های جهش تولید به این پروژه اختصاص داده شود که تاکنون این موضوع محقق نشده‌است.

فرهادی در ادامه به فعالیت های شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش حاکمیتی پرداخت و گفت: در سال 1399 شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد موفق به رفع تصرف 55 هکتار از اراضی در بستر رودخانه‌ها در سطح استان شده است.

وی گفت: تعداد 95 حلقه چاه غیر مجاز در شهرستانهای مختلف استان در سال جاری پلمپ شده و همچنین کار گروهی برای جلوگیری از تخلفات در شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه یکی از اهداف مهم در راستای حفظ بستر و حریم رودخانه‌ها در استان را ثبت سند تک برگ برای بستر رودخانه‌ها عنوان کرد و گفت: قوانین مربوط به این موضوع احصا شده و با همکاری دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد در سال آینده محقق خواهد شد.

فرهادی در ادامه به مهم بودن تولید انرژی برق آبی اشاره کرد و گفت: تا قبل از زلزله سی سخت نیروگاههای برق آبی در شهرستان دنا در مدار و فعال بوده که وقوع زلزله باعث ورود خسارات به برخی از زیرساخت‌های این نیروگاهها شده است.

رسول فرهادی از حمایت ها ودلگرمی های حسین کلانتری استاندار کهگیلویه وبویراحمد وسید حشمت الله صمیمی دوست معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه وبویراحمد به صورت ویژه تقدیر وتشکر نمودند.