70 درصد از مدیران ستادی استان را فرزندان کهگیلویه بزرگ تشکیل می دهند/ فصل جدیدی از کار و تلاش در استان آغاز می شود
70 درصد از مدیران ستادی استان را فرزندان کهگیلویه بزرگ تشکیل می دهند/ فصل جدیدی از کار و تلاش در استان آغاز می شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارآمدی، تخصص و تعهد ملاک انتخاب مدیران است. نشست شورای اداری شهر سوق با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و به ریاست استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. علی محمد احمدی در این نشست اظهار داشت: انتخاب و چینش مدیران براساس مسائل قومی و قبیله ای یک سنت […]

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارآمدی، تخصص و تعهد ملاک انتخاب مدیران است.

نشست شورای اداری شهر سوق با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و به ریاست استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

علی محمد احمدی در این نشست اظهار داشت: انتخاب و چینش مدیران براساس مسائل قومی و قبیله ای یک سنت قرون وسطایی است و ما به هیچ عنوان بر این اساس اقدام نمی کنیم و ملاک انتخاب مدیران تجربه، تخصص، تعهد و بهره وری کاری آن ها است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه بیش از 70 درصد از مدیران ستادی استان را فرزندان کهگیلویه بزرگ تشکیل می دهند، عنوان کرد: ما اینجا برای تقسیم غنائم و خرما نیامده ایم بلکه هدف از حضور در این استان دولت داری است و بدون شک این مسئله روال خاص خود را باید طی کند.

وی با بیان اینکه تمامی مردم این استان نور چشم ما و قابل احترام هستند، گفت: نظام جمهوری اسلامی نظام خدمت و پاسخگویی است و به تاسی از آموزه های این نظام مدنی و الهی امروز به همراه جمعی از مدیران استانی برای بررسی میدانی مشکلات مردم در این منطقه حضور یافتیم.

احمدی با تاکید بر اینکه پیگیری مصوبات هر نشست در اولویت کاری ما قرار دارد، بیان کرد: از مدیرحوزه ریاست خودم خواستار جمع آوری تصویری، صوتی و مکتوب تمامی مصوبات نشست های استان شده ام و در سفرهای قبلی از جمله زیلایی و قلعه رئیسی و دیشموک مدیران ستادی را فرامی خوانیم و خروجی این نشست ها را به صورت جدی پیگیری می کنیم.

وی با بیان اینکه شهر سوق مهد فرهنگ، تمدن و دانش استان است، تاکید کرد: انتظار می رود فرزندان این دیار که بیشتر در رشته های شاخص از جمله پزشکی فارغ التحصیل شده اند دولت را در ساماندهی و توسعه سوق یاری کنند.

وی با بیان اینکه بدون شک در مقایسه وضعیت موجود  با شرایط مطلوب حاکی از آن است که باید خدمات بیشتری به مردم ارائه شود، افزود: اما در یک قیاس وضعیت فعلی شهر سوق با سال 56 به وضوح می توان دید که این شهر در شاخص های مختلف از جمله راه های ارتباطی، سرانه ورزشی و…. رشته قابل توجهی داشته است اما بدون تردید باید روند خدمات دهی شتاب گیرد.

احمدی در حوزه راه خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی، گفت: باید پیش از هرچیزی توان اجرایی پیمانکاران را سنجید و نباید به پیمانکاری که حتی توان کار 3 میلیاردی را ندارد پروژه 30 میلیاردی واگذار کرد.

وی خواستار پیگیری جدی معاون عمرانی از مدیرکل راه شد و افزود: مسئولان اداره کل راه باید در اسرع وقت برنامه راهبردی خود در حوزه راه را به معاونت عمرانی ارائه دهند و می طلبد به موازات تزریق اعتبار شاهد رشد پروژه های این حوزه باشیم.

وی در خصوص انتخاب پیمانکار از سوی مسئولان، گفت: این شیوه که پیمانکار در صورت وجود وجه نقد کار می کند برچیده شده است و از این به بعد پیمانکاری که فاقد اوراق و اسناد باشد پذیرفته نیست و پیمانکاران باید خود را با این شیوه دولت تطبیق دهند.

احمدی تصریح کرد: پیمانکاران دارای بنیه مالی را انتخاب کنید تا همراه با دولت جهت خدمت به مردم خود گام بردارند.

وی خاطرنشان کرد: براساس زمان بندی های انجام شده و تلاش های معاون عمرانی و همراهی رئیس برنامه و بودجه استان در تامین نقدینگی امید است در هفته دولت شاهد بهره برداری از جاده سوق- دهدشت باشیم.

وی خواستار ترویج فرهنگ ترافیک در استان شد و افزود: بسیاری از جاده های استان به مراتب وضعیت بدتری از این محور دارند ولی جاده ها تنها عامل تصادف نیستند و باوجود اینکه ماشین های ما از استاندارد لازم برخوردار نیستند ولی عامل انسانی با رعایت قوانین رانندگی می تواند از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری کند.

وی با انتقاد از رشد لاک پشتی پروژه پمپاژ آبرسانی دهدشت غربی، تصریح کرد: بدون شک اقتصاد مقاومتی مردم این منطقه در کشاورزی خلاصه می شود و این کم لطفی مدیران استان در تسریع در اجرای پروژه های زیربنایی از جمله احداث سد مشهود است.

مقام عالی دولت در استان به برگزاری جلسه با وزیر نیرو اشاره کرد و گفت: سرازیری آب مارون و بشار به استان های دیگری بی مهری آشکار به مردم این دیار است و این گلایه مردم به جا است.

احمدی توحیدی مهر را خطاب قرار داد و گفت: به مردم قول دهید که تا پایان اردیبهشت ماه کارگاه این پروژه تجهیز شود.

وی با اشاره به مشکلات کم آبی در استان، تصریح کرد: مسئولان استان تمام توان خود را به کار می گیرند که در تابستان با مشکل کم آبی کمتری روبه رو شویم.

احمدی با تاکید بر اینکه دولت در حد توان برای تامین آب شرب اعتبار گذاشته است، گفت: مشکلات آب شرب این 4 شهر را پیگیری میکنم و مسئولان که فرزندان این استان هستند و دلسوز بدانند نظام خدمات قابل توجهی ارائه داده و اگر کم کاری باشد از جانب خود ما است و این امر نابخشودنی است.

وی با خطاب قراردادن مدیرعامل آب و فاضلاب شهری، گفت: مشکل کم آبی در استان وجود دارد که مسئولان این حوزه باید نسبت به رفع عیوب فنی اقدام کنند.

احمدی در ادامه افزود: اما بخش دیگری مربوط به شهروندان پرمصرف است که از آب شرب برای شستشوی ماشین و مصرف احشام استفاده می کنند که این مسئله شرعا حرام است و انتظار می رود امام جمعه و مسئولان فرهنگی فرهنگ صحیح استفاده از این مایه زندگی را در بیم مردم منطقه نهادینه کنند.

وی تاکید کرد: در هفته آینده نشستی پیرامون مشکلات حوزه آب استان تشکیل می شود و باتوجه به کم بودن ورودی آب و مشکلات خطوط انتقال و شبکه ها باید یک برنامه ریزی بلندمدت برای رفع این معضل اندیشیده شود تا مشکل به صورت ریشه ای برطرف شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آغاز فصل جدیدی از تلاش ها در استان خبرداد و گفت: تمامی مدیران با یک برنامه ریزی راهبردی جهت خدمت به مردم اقدام می کنند اما این خدمت باید در عمل اثبات شود که از تمام توان خود برای عملیاتی کردن این برنامه ها استفاده می کنیم.

احمدی خواستار بازدید و سرکشی مداوم و مستمر مدیران از حوزه کاری خود شد و گفت: بدون شک این دیدار با مردم نه تنها موجی از امید را در دل جامعه و مردم روشن می کند بلکه سبب تسلط، توانمندی و آگاهی یک مدیر نسبت به حوزه کاری خود می شود