افزایش ۳۰ درصدی اعتبارات کشاورزی کهگیلویه نسبت به سال گذشته | پرداخت تسهیلات سیل مانسون از سوی بانک ها | انتقاد از انتشار اخبار غیرواقعی
افزایش ۳۰ درصدی اعتبارات کشاورزی کهگیلویه نسبت به سال گذشته | پرداخت تسهیلات سیل مانسون از سوی بانک ها | انتقاد از انتشار اخبار غیرواقعی
رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه از افزایش ۳۰ درصدی اعتبار سال ۱۴۰۲ نسبت به سنوات گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری فریاد جنوب از دهدشت، کیومرث روزیان در گفت‌وگو با خبرنگاران با تشریح عملکرد اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه در بخش عمرانی در سال مالی 1401 اظهار کرد: در این سال 26 میلیارد تومان اعتبار به شهرستان کهگیلویه اختصاص یافت.

وی افزود: این اعتبار هزینه احداث، مرمت و بازسازی جاده‌های بین مزارع، کانال‌های آبیاری عمومی، ایستگاه‌های پمپاژ، سراب بندی، احیای قنوات و سایر موارد شد.

رئیس اداره جهادکشاورزی کهگیلویه با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی اعتبار سال ۱۴۰۲ نسبت به سنوات گذشته، عنوان کرد: در شورای برنامه ریزی ۳۳ میلیارد تومان برای شهرستان کهگیلویه مصوب شد که بعد از اداره راهداری مقام دوم را در تخصیص اعتبار داشتیم.

وی با اشاره به سد شهید دلنسب «کوه برد» گفت: علی‌رغم اینکه این سد چندین سال راکد بود و به واسطه مدیریت کهگیلویه با عملکردی قابل توجه در دو سال اخیر پیشرفت فیزیکی این سد به مرحله افتتاح رسید.

روزیان با بیان اینکه ۶۰ درصد اعتبارات هزینه شده در سد کوهبرد در دو سال گذشته و در دولت سیزدهم اختصاص داده شد، افزود: مطالبات کشاورزانی که اراضی آن‌ها در محدوده سد بوده نیز در همین دولت تسویه شد.

وی تصریح کرد: کهگیلویه، نخستین شهرستانی است که در سیل مانسون یک هزار و ۷۵۰ پرونده با اعتباری بالغ بر ۸۵ میلیارد تومان تشکیل داده و به مرکز استان ارسال کرده است.

روزیان با اشاره به تسهیلات سیل مانسون، عنوان کرد: این تسهیلات در بخش چاروسا توسط بانک صادرات و در شهر دهدشت توسط بانک های صادرات، تجارت و ملی در حال پرداخت هستند و بانک مسکن هم در لیست های ۴٠ نفری در حال پرداخت تسهیلات کشاورزان است.

وی با اشاره به تامین و توزیع کود در سطح شهرستان، گفت: تنها شهرستانی هستیم که کارگزاران صد درصد سهمیه کود اختصاصی به خود را جذب کرده و هیچگونه کمبودی نداشتیم و در این زمینه در سطح استان مقام اول را در تامین کود داشتیم.

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی تامین کود شهرستان نسبت به سال گذشته، بیان کرد: با وجود افزایش سهمیه اما برای همه کود جذب شده، متقاضی وجود نداشت؛ ضمن اینکه مصرف کود در مزارع بر اساس آیتم های علمی است و افزایش بی‌رویه مصرف در دستور کار جهاد کشاورزی نیست.

وی تصریح کرد: در حوزه کشت محصولات کشاورزی نیز با همت کارشناسان سطح زیر کشت کلزا سال گذشته ۵۲۰ هکتار بود اما این میزان امسال ۶۴۰ هکتار شد.

روزیان با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گندم و جو سال گذشته را ۴۵ هزار هکتار و سال ۱۴۰۲ را ۴۸ هزار هکتار عنوان کرد، گفت: کشت قراردادی و جهش تولید در سال گذشته ۲۱ هزار هکتار بود و امسال به ۲۶ هزار و ۵۰۰ هکتار رسید.

وی عنوان کرد: تامین و توزیع ۱۵ هزار لیتر کود بذر مال و حدود ۳ هزار لیتر کود npk و اسید هیومیک از دیگر برنامه هایی است که در سال زراعی امسال انجام شد.

روزیان گفت: وفور کالاهای اساسی به ویژه با جوجه ریزی مناسب مرغداران، مرغ گرم موجود بوده و توزیع گوشت منجمد و سایر کالاهاهای تنظیم بازاری چون برنج و شکر به صورت مستمر ادامه داشته و دارد.

وی ضمن قدردانی از اصحاب رسانه و خبرنگاران در زمینه اطلاع رسانی، خاطرنشان کرد: برخی از رسانه ها به جای پرداختن به مسائل حاشیه ای و دوری از مسایل قومی، قبیله ای، جغرافیایی و بیان مطالب سطحی، ساختگی و کذب و گاها هدفمند، انتظار داریم ما را در خدمت رسانی به جامعه هدف یاری کنند و از انتشار اخبار غیر واقعی و جوسازی رسانه ای بر پایه اطلاعات نادرست و ساختگی پرهیز کنند.

  • نویسنده : سید مصطفی گنجی